Implant dentar

Implant dentar de specialitate

Implantul dentar reprezintă la ora actuală tratamentul cel mai potrivit pentru tratarea unei edentații, cunoscută în limbajul comun și ca lipsa unuia sau mai multor dinți. Implantul dentar este o piesă din titan, cel mai frecvent sub formă de șurub, care servește ca înlocuitor pentru rădăcina unui dintre natural lipsă.

Anterior realizării intervenției de inserare a unui implant dentar este necesară o consultație de specialitate. Înainte de determinarea unui tratament potrivit, medicul stomatolog va realiza o serie de investigații radiologice specifice, iar în cazul pacienților care suferă de anumite patologii asociate, inclusiv o serie de analize de sânge.

În urma acestor investigații suplimentare, medicul realizează un plan de acțiune complet, care va fi prezentat și explicat în detaliu pacientului, înainte de a fi pus în aplicare. Plasarea implantului dentar se face pe locul unei extracții mai vechi sau în locul imediat post-extracțional.

Această procedură nu este deloc complicată pentru pacient și nu implică durere, ea realizându-se sub anestezie locală și reprezentând, de cele mai multe ori, un tratament mai confortabil decât extracția dentară. Ulterior inserării implantului dentar, se trece la etapa protetică, în care se realizează noii dinți ce vor avea ca suport implanturile dentare.

Oferim soluții personalizate și diversificate, așa că nu ezita și contactează specialistul Gridental, fie că ai probleme de ordin estetic, fie că dantura a ajuns într-un stadiu în care are nevoie de tratament stomatologic de specialitate, pentru a redeveni frumoasă și sănătoasă, la fel ca înainte!  

  •  Servicii stomatologice dedicate ție
  •  Intervenții dentare rapide și sigure
  •  Echipă cu experiență în domeniu
  •  Soluții de estetică dentară și facială
  •  Cei mai buni medici din București

Solicita o programare acum!

Programează chiar acum un consult de specialitate la Clinica Gridental!
Lasă-ți zâmbetul în grija noastră!

Messenger