Protetica dentara

Protetică dentară de specialitate

Protetica dentară este ramura stomatologiei ce se referă la tratamente dentare mai complexe, de restaurare morfo-funcțională și estetică a dinților. Procedura se aplică exclusiv dinților care prezintă distrucții semnificative în volum și suprafață, ce nu mai pot fi reconstruiți prin obturații coronare, cunoscute în limbaj comun și ca ”plombe” dentare.

Prin protetică dentară mai pot fi reconstruite părți ale arcadelor dentare, sau chiar arcade dentare în totalitate, în funcție de numărul dinților pierduți. Protetica dentară este o ramură mai costisitoare a stomatologiei, dar în același timp cu rezultate spectaculoase privind refacerea fizionomiei pacientului, dar și restabilizarea funcțiilor masticatorii.

Rezultatele oferite de acest serviciu îi permit pacientului să își recapete încrederea în sine și în zâmbetul său, oferindu-i senzația de confort pierdută în momentul în care și-a pierdut unul sau mai mulți dinți.

Oferim soluții personalizate și diversificate, așa că nu ezita și contactează specialistul Gridental, fie că ai probleme de ordin estetic, fie că dantura a ajuns într-un stadiu în care are nevoie de tratament stomatologic de specialitate, pentru a redeveni frumoasă și sănătoasă, la fel ca înainte!  

  •  Servicii stomatologice dedicate ție
  •  Intervenții dentare rapide și sigure
  •  Echipă cu experiență în domeniu
  •  Soluții de estetică dentară și facială
  •  Cei mai buni medici din București

Solicita o programare acum!

Programează chiar acum un consult de specialitate la Clinica Gridental!
Lasă-ți zâmbetul în grija noastră!

Messenger