Ortodontie – aparat dentar

Ortodonție și montaj aparat dentar de specialitate

Ortodonția și ortopedia dento-facială reprezintă specialitatea de medicină dentară care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei, a rapoartelor dintre cele două maxilare, supravegherea și ghidarea creșterii și a dezvoltării structurilor dento-faciale, patologia acestora, precum și terapia anomaliilor dento-maxilare.

Controalele ortodontice pot fi făcute începând cu vârsta de 6-7 ani, după ce au început să erupă primii dinți definitivi. Începând cu acest moment, pot fi detectate eventuale anomalii legate de poziția dinților pe arcadă sau de poziția maxilarelor în raport ocluzal.

Tratamentele ortodontice pot fi inițiale – realizate de la vârste fragede, prin aparate dentare ortodontice mobile; sau aparate dentare fixe, aplicate în cazul adolescenților și a adulților.

Oferim soluții personalizate și diversificate, așa că nu ezita și contactează specialistul Gridental, fie că ai probleme de ordin estetic, fie că dantura a ajuns într-un stadiu în care are nevoie de tratament stomatologic de specialitate, pentru a redeveni frumoasă și sănătoasă, la fel ca înainte!  

  •  Servicii stomatologice dedicate ție
  •  Intervenții dentare rapide și sigure
  •  Echipă cu experiență în domeniu
  •  Soluții de estetică dentară și facială
  •  Cei mai buni medici din București

Solicita o programare acum!

Programează chiar acum un consult de specialitate la Clinica Gridental!
Lasă-ți zâmbetul în grija noastră!

Messenger